REKLAMI GEÇ

Çivril sokaklarında kovalamaca

Çivril sokaklarında kovalamaca

Çivril’de dün akşam hareketli dakikalar yaşandı. Polis ekibinin dur ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başlayınca, Çivrillileri heyecanlandıran görüntüler ortaya çıktı. Bir kilometrelik kovalamacanın ardından bir araca çarpan şüpheli araçta bulunan 3 kişi yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2015 Perşembe, 09:22

Rauf Denktaş Caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekibi, şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Ancak, araç sürücüsü dur ihtarına uymak yerine gaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri aracın peşine düştü. Yaklaşık bir kilometrelik kovalamacanın sonunda şüpheli araç, park halindeki bir otomobile çarptı.

Bunun üzerine araçtan inen üç kişi yaya olarak kaçmaya çalıştı. Ancak kısa süren kovalamacanın ardından M.K. (27), H.E. (27) ve A.Ş. (30) yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların kaçarken üzerlerinde bulunan 20 gram uyuşturucu maddeyi atmaya çalıştıkları belirtirken, kaza yaptıkları araç polis merkezine çekilerek araçta arama yapıldı. Yapılan inceleme ve soruşturmadan sonra şahıslara ait araç trafikten men edilirken, zanlıların yapılan GBT sorgusunda hırsızlık suçundan sabıkalı oldukları belirlendi.

Alınan ifadelerden sonra haklarında uyuşturucu madde bulundurmaktan soruşturma açılan zanlılar savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 14 Ağustos 2015, 09:14

Bu ülkede adalet denilen şey, bir Türk’ün astronot olarak uzaya gitmesi kadar uzak ve imkansız.

mustafa   -  Bağlantı 13 Ağustos 2015, 11:16

serbest bırakıldıklarını hiiiiiççççççç şaşırmadım valla. Sen uyuşturucu bulundur yanında, polisten kaçarken insanların canıyla oyna ve sonra serbeeeeesssttt kal. Bu haberi okuyan diğer hırsızlar dahada cesaretleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı