REKLAMI GEÇ

Çivril yeşillenecek

Çivril yeşillenecek

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ilçe merkezi başta olmak üzere tüm beldeler ve mahallelerde ağaçlandırma çalışması yapacaklarını açıkladı.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2014 Perşembe, 15:17

Çivril Belediyesi ilçe genelinde belde ve mahalleri de kapsayan ağaçlandırma çalışması başlatıyor. Ağaçlandırma çalışmalarının kendileri için çok önemli olduğunu yeşile önem verdiklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Ağaçlandırma çalışmalarına geldiğimiz günden bu yana önem veriyoruz. Bu bağlamda ilçemizde bulunan yaşlanmış ağaçları keserek yerine yeniş genç fidanlar dikiyoruz. Ağaçlandırma çalışmalarını şov amaçlı değil, yeşile özendirmek ve gelecek nesillerimize daha yeşil ve daha temiz bir Çivril bırakmak için yapıyoruz. Elimizdeki ağaçlandırma rakamlarına baktığımız zaman ilçemizde her yıl ortalam 300 bin hektar ile 400 bin hektar arasından ağaçlandırma yapıyoruz” dedi.

“MUHTARLARIN FİKRİ ALINACAK”

Ağaçlandırma çalışmalarının ortak projeler ile yapılacağını herkesin fikrinin alınacağını belirten Başkan Güven, “Ağaçlandırma çalışmalarını yaparken toplumun her kesiminden fikir alıyoruz. Bu bağlamda ilk olarak muhtarlarımız ile görüşerek onlarında fikirlerini alıyoruz. Hangi türde ağaç dikeleceğini ve nerelerde eksik ağaç olduğunu belirleyerek o bölgelere yoğunlaşıyoruz. İlçe girişimiz ve mahalle girişleri bizler için çok önemli. Oralarda mutlaka ağaçlandırma yapacağız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı