REKLAMI GEÇ

Çivril’de 24 parmaklı adam şaşırtıyor

Çivril’de 24 parmaklı adam şaşırtıyor

Çivril’de yaşayan Ali İhsan Özdemir (65) bir özelliği ile tüm görenleri şaşırtıyor. Ellerinde ve ayaklarında fazladan birer parmak bulunan Özdemi’in 24 parmağı var. Özdemir, fazla parmakların kendisini rahatsız etmediğini, onları da kullandığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2016 Pazartesi, 14:44

Toplumda çok parmaklık olarak bilinen, bilimsel adıyla polidaktili bir genetik bozukluk olarak ortaya çıkıyor ve bu özelliğe sahip kişi fazla parmak ile dünyaya geliyor.

Bir çok örneği bulunan bu rahatsızlıkta yaygın olar küçük parmağın yanında bir parmak daha çıkması. Ancak, Çivrilli Ali İhsan Özdemir’in tam 24 parmağı bulunuyor. El ve ayakları 6’şar parmaklı dünyaya gelen Özdemir, bu özelliğinin kendisini hiç rahtsız etmediğini söyledi.

KARDEŞİ DE AYNI
Kendisi gibi bir kardeşinin de 24 parmağa sahip olduğunu, diğer kardeşleri ile anne ve babasında bu özelliğin bulunmadığını belirten Özdemir, yalnızca askere giderken bir sıkıntı yaşadığını kaydetti. Özdemir, “Askere denizli-civril-24-parmakli-adam-1gideceğim zaman fazla parmaklarım nedeniyle sorun yaşadım. Bana çürük raporu alabileceğimi söylediler. Ama ben kabul etmedim ve askere gittim” dedi.

GÖRENLER ŞAŞIRIYOR
Fazla parmaklarını da kullanabildiğini, ancak küçük parmakların yanındakilerde güç kaybı olduğunu anlatan Özdemir, “Görenler çok şaşırıyor” dedi.

(Kaynak: Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı