REKLAMI GEÇ

Çivril’de 325 korona pozitif hasta var

Çivril’de 325 korona pozitif hasta var

Kendisinin de bir süre önce yaptırdığı testi pozitif çıkan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, ilçedeki koronavirüs hastalarının sayısını açıkladı. Vural, koronavirüs teşhisi konan 325 hasta bulunduğunu belirterek, bunların 30’unun hastanede tedavi altında olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2020 Pazartesi, 18:21

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, kasım ayı belediye meclis toplantısı öncesi ilçenin koronavirüs haritasına yönelik önemli açıklamalar yaptı.

Ekim ayı ortasında yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan ve bir süre karantinada kalan Niyazi Vural, ilçede vaka sayılarının artış gösterdiğini söyledi.

Çivril’de korona testi pozitif çıkan 325 hasta olduğunu belirten Başkan Vural, hastanede tedavi altında bulunanların sayısının da 30 olduğunu söyledi.

Vatandaşlardan dikkatli olmalarını ve evlerinde çıkmamalarını isteyen Başkan Vural, maske, mesafe ve hijyen konusunda da daha duyarlı olunmasını istedi.

Çivril Belediyesi’nde de bazı çalışanların tedavi gördüğünün altını çizen Başkan Vural, çalışmalar konusunda yaşanabilecek aksamaları en aza indirmeye çalıştıklarını ifade etti.

(Kaynak: yesilcivrilgasetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı