REKLAMI GEÇ

Çivril’de aranan çocuklardan birinin kaybolmadan önceki görüntüsü ortaya çıktı

Çivril’de aranan çocuklardan birinin kaybolmadan önceki görüntüsü ortaya çıktı

Çivril’de kayıp ihbarı yapılan 2 çocuktan Rafet E’nin kaybolmadan önceki görüntüsü, son görüldüğü yerin 300 metre uzağındaki marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2022 Salı, 17:57

Kıralan Mahallesinde akşam saatlerinden beri haber alınamayan Rafet E. (9) ile Hakkı B.’yi (11) bulmak için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri, çocukların sulama kanalına düşmüş olma ihtimaline karşı son görüldüğü sulama kanalından itibaren yaklaşık 30 kilometre çapında bulunan kanalın akış yönündeki uzantılarında tarama yapıyor.

Çalışmalar için suyu kesilen kanalda kapak kısımlarında kalan sular da traktörler yardımıyla boşaltılıyor ve detaylı arama yapılıyor.

AFAD ekipleri havadan drone ile tarım arazileri ve çalılıkları da kontrol ediyor.

Jandarma Genel Komutanlığı’na ait helikopterin önümüzdeki saatlerde bölgeye gelerek arama çalışmalarına destek vereceği bildirildi.

Öte yandan kayıp çocuklardan Rafet E’nin son görüldüğü yer olan kanalın 300 metre ilerisindeki marketin önünden kanal istikametine yürüdüğü görüntüler, marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Rafet E’nin kanala doğru tek başına yürüdüğü ortaya çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı