REKLAMI GEÇ

ÇİVRİL’DE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI KUTLANDI

ÇİVRİL’DE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI KUTLANDI

Çivril Belediye Başkanı Güven, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki diş hekimlerini ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2017 Perşembe, 11:23

Çivril Belediye Başkanı Güven, 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle ilçedeki diş hekimlerini ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Mesut Kaygısız ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette kamuda görev yapan ve muayenehane sahibi diş hekimlerini tek tek dolaşan Güven, yapılan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

İlçedeki sağlık yatırımları hakkında açıklama yapan Başkan Güven, “İlçemiz Çivril’e Sağlık Bakanlığı’nın katkılarıyla ülke şartlarına uygun, ilçe halkının çok memnun kaldığı modern bir hastane kazandırdık” dedi.

Hekim hasta ilişkisine de değinen Güven, etkin dinlemenin önemini vurgulayarak, “Hasta bizden ne istiyor, ne bekliyor önemli olan bunları anlamaktır” dedi.  Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Çivril Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Yavuz Aycan ve hastane müdürü Sadık Demirci Başkan Gürcan Güven’in her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı