REKLAMI GEÇ

Çivril’de festivalin son gününde Burcu Güneş rüzgarı esti

Çivril’de festivalin son gününde Burcu Güneş rüzgarı esti

Çivril Belediyesi tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Çivril Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali’nin son gününde, Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Burcu Güneş vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2019 Pazartesi, 10:23

Çivril’de bu yıl 23.üncüsü düzenlenen Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali’nin kapanış konserinde Türk Pop Müziğinin önde gelen sanatçılarından Burcu Güneş geçmişten günümüze sevilen şarkılar ile Çivrillilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, yaptığı konuşmada bir festivali daha geride bıraktıklarını belirterek, “Bugün 23’üncüsünü yaptığımız festivalimiz inşallah 123 olur 223 olur. Festival boyunca bizi yalnız bırakmayan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer taraftan yurt içinden ve yurt dışından gelen birçok misafire ev sahipliği yapan festival boyunca değişik etkinlikler yapıldı. Vatandaşlar katıldıkları en yavaş bisiklet sürme, en kısa sürede ay çekirdeği yeme, en iyi elma ve şeftali yetiştiriciliği, en iyi elmalı pasta ve elma güzeli yarışmalarında eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı