REKLAMI GEÇ

Çivril’de sineklere karşı ilaçlama çalışması

Çivril’de sineklere karşı ilaçlama çalışması

Çivril Belediyesi, ilçede ilaçlama alışması başlattı. Ekipler, sineklerin yoğun olarak ürediği dereler ve çevrelerini ilaçlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2016 Çarşamba, 10:38

Çivril Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sinekle mücadele çalışmaların devam ettiği belirtilerek, “Mart ayı itibariyle başlanan ilaçlama çalışmaları devam etmektedir. Sineklerin larva döneminde etkin bir çalışma yaparak, yaz aylarının rahat geçmesini sağlama gayretindeyiz. İlçemiz mücavir alanında sinekle mücadele için ekipler oluşturularak, plan dâhilinde mahallelerin ilaçlanması sağlanılarak sinek üreten yerler, dere ve su birikintilerinin ilaçlanması sağlanmaktadır” denildi.

İlaçlamanın önümüzdeki aylarda kesintisiz süreceği de kaydedilen açıklamada, “Sinekle etkin mücadele için, ilçemiz merkez ve mahallelerde bulunan kurutma kanalları ile su birikintileri özellikle ilaçlanıyor. Ocak ayından itibaren larvasit mücadelemiz başladı. Havaların ısınması ile birlikte uçkun mücadelemiz başlayacak. Özellikle mahallelerde hayvan pisliği dökülen yerlerdeki ilaçlama çalışmalarımız da etkin şekilde devam ediyor. Gelen şikayetleri değerlendirme ve çözüm noktasında gerekli ekipler kuruldu. Mahalle sakinlerimizden isteğimiz, su birikintileri ve çevre kirliliğine neden olan pisliklere kendi çabamızla da çözüm üretilmesidir” ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: YEŞİL ÇİVRİL

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı