REKLAMI GEÇ

Çivril’de sokak hayvanları için kampanya

Çivril’de sokak hayvanları için kampanya

Çivril Belediyesi, ilçede bulunan sokak hayvanları için önemli bir çalışma başlattı. Hayvanların beslenmelerine destek olmak amacıyla ilçe halkına “bayat ekmeklerinizi atmayın” çağrısı yapıldı, ekipler vatandaşların biriktirdiği ekmekleri alarak sokak hayvanlarının beslenmesinde kullanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2016 Cuma, 14:44

Çivril Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenmeleri için önemli bir çalışma başlattı. Bayat ekmek projesi kapsamında ilçedeki vatandaşlara çağrıda bulunan ve bayat ekmeklerin atılmamasını isteyen belediye yetkilileri, evlerden de ekipler tarafından alınacağını açıkladı.

Alınan bayat ekmeklerin Çivril Hayvan Barınağı’nda korumaya alınan sokak köpekleri için kullanılacağını belirten Çivril Belediyesi yetkilileri, “Çivril halkından bayat ekmekleri atmamalarını istiyoruz. Görevlendirilecek iki kişilik ekip, her gün tüm ilçeyi dolaşacak ve bayat ekmekleri toplayacak. Bu yöntem ile hem ekmekler israf olmayacak, hem de sokak hayvanları rahat edecek. İlçe halkının projeye destek vereceklerine inancımız tam” dedi.

Çivril Belediyesi yetkilileri, bayat ekmek bulunan vatandaşların 0258 713 10 08 dahili 167’den ilgililere ulaşabileceklerini bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı