REKLAMI GEÇ

Çivril’in yol haritası hazır

Çivril’in yol haritası hazır

Çivril Belediye Meclisi, kentin anayasası niteliğinde olan ve 7 alan, 7 amaç ve 22 hedefin bulunduğu 2014-2019 “Stratejik Planı”nı oy birliği ile kabul etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2014 Pazar, 10:35

Çivril Belediyesi, 5 yıllık hedeflerini belirledi. Güçlü kurumsal kapasite, kentsel altyapı, çevre ve sağlık, Kent güvenliği ve afet yönetimi, Kent Ekonomisi, kültürel zenginlik ve sosyal yaşam, çevre ve sağlık, tarım ve kırsal kalkınma alanları ile 22 hedefin bulunduğu 2014-2019 Çivril Belediyesi Stratejik Planı, Meclis toplantısında görüşülerek karara bağlandı.
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, stratejik planın 5 yıl boyunca Çivril Belediyesi’nin bakış açısını, önceliklerini, hedeflerini ve amaçlarını ortaya koyan bir plan olduğunu söyledi.

Başkan Güven oylamadan sonra yaptığı konuşmada, “Tabii ki burada, bu planda her şeyi saymak mümkün değil. Stratejik plan denildiğinde genel çerçevede değerlendirilecek bir plandır. Bunun yanında birçok plan ve programlarımız olacak. Mesela gelecek ay performans değerlendirmemiz olacak ve bu yıllık tekrarlanacak. Bunu anayasa olarak görüyorsak bunları da kanun gibi görmeliyiz. Çivril Belediyesi Stratejik Planını anayasa olarak görmeliyiz” diye konuştu.
Güven “Yapmayı planladığımız yatırım ve projelerimizi, Çivril halkının, sivil toplum örgütlerinin düşünce ve önerileri ile zenginleştirdik. Kentin her kesimiyle bir bütün olarak çalışıyoruz. Halkın yararına, toplumun faydasına çalışmaya devam edeceğiz. Stratejik Plana katkı koyan herkese teşekkür ederim” dedi.

Görüş ve düşüncelerin paylaşıldığı toplantıda, 2014-2019 Çivril Belediyesi Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı