REKLAMI GEÇ

Çivrilli çiftçiler sandık başına gitti

Çivrilli çiftçiler sandık başına gitti

Çivril Ziraat Odası’nın seçimli genel kurulu yapıldı. 77 delegeden 76’sının oy kullandığı seçimde 21 kişilik oda meclisi belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2015 Pazar, 17:49

Çivril Ziraat Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulun divan başkanlığını Çivril İlçe Tarım Müdürü Numah Ertuğrul yaptı.

Genel kurula faaliyetlerle ilgili bilgi sunan Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul, “Toprak tahlil laboratuvarı için tüm milletvekillerimizle defalarca görüştük. İlçe Tarım Müdürlüğü’nde bu tesisin kurulması için yüzde projenin yüzde 50’si kadar hibede bulunduk. Böyle fedakarlıklarla hizmete girmesini sağladığımız laboratuvar, ne yazık ki çeşitli nedenlerle çalıştırılamadı. Bizler inatla uğraşımızı sürdürerek bunu yine Çivirl’e aldık. İşyerimizin bir katını buna ayırdık. Toprak tahlil laboratuvarı için altyapı çalışmalarımızı bitirdik. 10 gün içinde de faaliyete geçeceğiz” dedi.

YENİ MECLİS ÜYELERİ
Yapılan diğer konuşmalar ve gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Oda üyesi 77 çiftçiden 76’sının oy kullandığı seçimde, Çivril Ziraat Odası Meclisi şu isimlerden oluştu:

Mehmet Özkul, Bülent Kölgekaya, Bayram Demirhan, Cemil Aksoy, Ersin Ekmekçi, Erol Karaışık, Niyazi Aydın, Halil Çetin, Hüseyin Bulut, Hüseyin Manav, İsmail Gündüz, Mehmet Akgün, Mehmet Arık, Mehmet Gündoğdu, Mevlüt Sümen, Nevzat Barut, Nadir Elbasan, Ümit Arslan, Taylan Akkoyun, Turgay Yazıcı ve Yaşar Eren.

Çivril Ziraat Odası Meclisi daha sonra toplanıp 7 kişilik yönetim kurulunu, yönetim kurulu da yeni dönemde görev yapacak başkanı seçecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı