REKLAMI GEÇ

Balıkçı teknesi bacağını koparıyordu

Balıkçı teknesi bacağını koparıyordu

Çivril’de yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Yakınlarıyla birlikte tekneyle Işıklı Gölü’ne açılan Burak Buğra Türkoğlu (10) dengesini kaybedince ayağını motora kaptırdı. İhmal nedeniyle bacağı kopma noktasına gelen küçük çocuk uzun uğraşların ardından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2017 Pazartesi, 11:42

Çivril’in Gökgöl Mahallesi yakınlarından tekne ile Işıklı Gölü’ne açılan 10 yaşındaki Burak Buğra Türkoğlu tutacakları balıkların heyecanını yaşarken, beklenmedik bir kaza meydana geldi.

Teknenin üzeri açık motoruna yakın yerde dengesini kaybeden küçük çocuk, ayağını motora kaptırdı.

Büyük bir acıyla kıvranan küçük çocuğun yardımına önce teknede bulunan yakınları koştu. Motoru durduran teknedekiler durumu 112 ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa süre içinde olay yerine 112 acil ve itfaiye ekipleri ulaştı. Sağ bacağı motora sıkışan ve parçalanan küçük çocuk acıyla kıvranırken, acil ekipleri önce acısını dindirdi, ardından da itfaiye ekipleriyle birlikte kurtarma çalışması gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir saatlik çabanın ardından küçük çocuk kurtarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan küçük çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede acil ameliyata alınan Burak Buğra Türkoğlu’nun  sağlık durumunun iyiye gittiği ve bacağının kurtarıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı