REKLAMI GEÇ

Çivril Belediye Başkanı doktorluğu bırakamadı

Çivril Belediye Başkanı doktorluğu bırakamadı

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ilçesinde 23 yıl doktorluk yaptı. 3 yıldır belediye başkanlığı yapıyor ama özellikle yaşlılar onu hala doktor olarak görüyor, gittiği yerlerde “Doktor bey oğlum” sözünü sık sık duyuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2017 Perşembe, 09:03

Çivril’in 52 yaşındaki Belediye Başkanı Gürcan Güven, 23 yıl doktorluk yaptığı ilçesinde 3 yıl önce başkanlık koltuğuna oturdu, ancak hala özellikle yaşlıların doktoru olmayı sürdürüyor.

1989 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan, 1 yıl Ödemiş Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra Çivril Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başlayan Gürcan Güven, 2014 yerel seçimlerine kadar doktorluk görevini sürdürdü. Görev yaptığı süre içinde 3 yıl başhekim yardımcılığı, seçimlere 1 yıl kala da başhekimlik görevlerinde bulundu.

Üç çocuk babası olan Güven, bazen makamında bazen de gittiği mahallelerde yaşlılardan gelen sağlıkla ilgili talepleri dinliyor, onları muayene ediyor.

Çivril’in doktor başkanı, “Bana hala teyzelerim, ablalarım ‘Doktor Bey oğlum’ diye hitap ediyor. Doğal olarak doktorluğu bırakmam söz konusu değil. Bazen kapı çalıyor, elinde bebek ile bir anne giriyor çocuğuma bakıver diyor. Bazen bir mahalleye gidiyorum, doktor geldi diye yaşlılar sağlık sorunlarını dile getiriyor, muayene ediyorum. Çivril’in Doktor Gürcan’ı olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı