REKLAMI GEÇ

Liseli Seynur’un ölümüne bir traktör sürücüsü neden olmuş

Liseli Seynur’un ölümüne bir traktör sürücüsü neden olmuş

Çivril’in Gümüşsu Mahallesi’nde meydana gelen, lise öğrencisi Seynur Gümüşsuyu’nun ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına yol açan kazanın üzerindeki sır perdesi aralandı. Kazaya, aniden yola çıkan bir traktörün neden olduğu belirlendi, kaza sonrası kaçan sürücü tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2017 Cuma, 09:26

Yeşil Çivril Haber’in haberine göre, Gümüşsu Mahallesi’nden Çivril’e gelen Uğur Gümüşsuyu yönetimindeki 20 L 6984 plakalı otomobil, kontrolden çıkmış, takla atan aracın camından fırlayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Seynur Gümüşsuyu olay yerinde hayatını kaybetmiş, babası, annesi ve kardeşi de ağır yaralanmıştı.

JANDARMA SORUŞTURMA BAŞLATTI
Korkunç kazanın ardından yaralılar tedavi altına alınırken, jandarma da kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerini alan, olay yerini gören güvenlik kameralarını inceleyen jandarma, bir traktörün tali yoldan aracın önüne çıktığını, Uğur Gümüşsuyu’nun da bu nedenle kontrolü kaybettiğini belirledi.

TRAKTÖR BULUNDU, SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
Kazaya 20 LR 659 plakalı traktörün neden olduğunu tespit eden jandarma operasyon yaptı. Kaza sonrası olay yerinden kaçtığı ve traktörü gizlediği anlaşılan Ç.Ö. gözaltına alındı.

Jandarmada işlemleri tamamlanan traktör sürücüsü Ç.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı