REKLAMI GEÇ

ÇİVRİL SALONU VERDİ BAYKAL VAZGEÇTİ

ÇİVRİL SALONU VERDİ BAYKAL VAZGEÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski genel başkanlarından Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 25 Şubat Cumartesi günü Çivril’de olacak. Çivril’in Ak Partili Belediyesi, Baykal için salon tahsis etti, ancak son dakikada yapılan program değişikliği nedeniyle konferans iptal oldu.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2017 Cuma, 11:29

Cumartesi günü akşam saatlerinde Uşak’ta olacak olan Deniz Baykal için CHP Çivril İlçe Başkanlığı da program hazırladı ve Baykal’a teyit ettirdi. Baykal, Çivril’de düzenlenecek referandum konulu konferansta konuşacağını bildirdi. CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, partisinin belediye meclis üyelerinden Tunay Yazıcı’yı salon kiralaması için görevlendirdi. Yazıcı, Çivril’in AK Partili Belediye Başkanı Gürcan Güven’den salon istedi. Güven görevlilere talimatı vererek, salonun tahsis edilmesini sağladı.

Son dakika gelişmesi yaşandı ve Baykal, Çivril’de konferans vermeyeceğini sadece ilçe başkanlığını ziyaret ederek, partililerle görüş alış verişinde bulunacağını bildirdi. Çivril Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Tunay Yazıcı, “Referandum sürecinde ülkemizin değişik bölgelerinde yapılacak olan toplantılara yerel yöneticilerin ya da valiler, kaymakamlıkların salon tahsis etmemesi kamuoyunun dikkatini çekiyor. Bize salonu tahsis eden Belediye Başkanı Gürcan Güven’e teşekkür ediyoruz.. Başkan Güven, Deniz Baykal’ın belediye başkanlığını ziyaret etmek istemesi durumunda seve seve ağırlayacaklarını da dile getirdi. Sonuçta, Deniz Baykal o salonda konuşmayacak ama yine de bize yapılan davranış ve demokrat duruşlarından dolayı Güven’e teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu ise, Baykal’ın Cumartesi günü saat 16.30’da Çivril’de olacağını söyleyerek, partilileri ilçe başkanlığına davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı