REKLAMI GEÇ

Çivril’de Huzurevi’ne yemekhane binası

Çivril’de Huzurevi’ne yemekhane binası

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde 74 yaşlının kaldığı Huzurevi’ne 414 bin lira harcanarak İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından yemekhane yapıldı. 1200 metrekare kapalı alana yapılan Yemekhane Binası hizmete açıldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2012 Cuma, 10:45

Çivril’de 1997 yılından bu yana hizmet veren hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu tarafından yaptırılan 3 bin 788 metrekare kapalı alana sahip Çivril Huzurevi binası yetersiz kalınca İl Özel İdare Müdürlüğü’nün bu yıl programa aldığı ek yemekhane binası 414 bin lira harcanarak yapıldı. 1200 metrekare kapalı alana yapılan ek yemekhane binası hizmete açıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, ““İl Özel İdaresi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün 2012 yılı yatırım programında yer alan Çivril Huzurevi Yemekhanesi tamamlanarak hizmete açıldı. 1997 yılından bu yana yaşlılarımıza hizmet veren bu bina 3 bin 788 metrekare kapalı alana sahip olup, artık binanın kapasitesi yetersiz kaldığından idaremizin katkıları ile 1200 metrekare yemekhane ek hizmet binası yapıldı” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ise ek yemekhane binasının altı ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirterek, “Huzurevinde 62 erkek 12 kadın olmak üzere toplam 74 yaşlı bakılmaktadır. Yaşlılarımızı huzurlu bir ortamda korumak, bakmak ve bu kişilerin sosyal ve psikolojik gereksinmeleri karşılamak devletin görevidir. Biz de Çivril Huzurevi’nde daha iyi hizmet verilmesi için kaynak ayırarak yemekhane binası yapılmasını sağgladık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı