REKLAMI GEÇ

Çivril’de trafolara ressam eli değdi

Çivril’de trafolara ressam eli değdi

Çivril’deki elektrik trafolarına ressam eli değdi. Trafoların duvarları ressam Gürcan Ekici’nin çizdiği resimlerle kaplanan trafolar rengarenk hale getiriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2016 Perşembe, 09:26

Çivril Belediyesi ile ilçedeki Aydem İşletme şefliği, boyaları solmuş, dökülmüş ve üzerine yazılar yazılmış trafo duvarlarındaki çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak için işbirliği yapıyor. Ressam Gürcan Ekici, trafoların duvarlarını manzara resimleriyle güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına başladı.

Aydem İşletme şefi Önder Dikeç, Aydem olarak şehir estetiğine ve ilçe genelinde göze hitap eden görünümlere önem verdiklerini, daha temiz ve güzel bir görünüm için her detaya dikkat ettiklerini, trafoların resimlerle kaplanarak daha estetik ve güzel bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ise, yapılan çalışmalarla ilgili olarak “Uzun süredir bu konuda araştırma yapıyorduk. İlçe merkezinde kötü görüntü oluşturan trafoların üzerine profesyonel ve yağmurdan, güneşten etkilenmeyen özel boyaların kullanılacağı bir çalışma yapılsın istedik. Bunun üzerine görüştüğümüz Denizlili sanatçı Gürcan Ekici, kentin dört bir yanındaki trafo ve benzer yapıları boyayarak farklı görüntüler oluşturacak” dedi.

Kaynak: Yeşil Çivril

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı