REKLAMI GEÇ

Çivril’de kıyameti anımsatan dakikalar!..

Çivril’de kıyameti anımsatan dakikalar!..

Denizli’nin kent merkezi ve güneyi resmen yaz sıcaklarıyla boğuşuyor. Kentin önemli bir kesimi sıcaklarla mücadele ederken, öğle saatlerinde Çivril’den gelen görüntüler şoke etti. Birden bire kararan hava önce şiddetli sağanak ve ardından dakikalar süren gök gürültülerini beraberinde getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2018 Perşembe, 16:31

Denizli bir süredir yurdun büyük kesiminde olduğu gibi sıcak havanın etkisi altında. Öyle ki gündüz saatlerinde Denizli merkezi başta olmak üzere birçok kesimi yazı aratmayan sıcaklarla boğuşuyor.

Kent benzer bir günü yaşarken öğle saatlerinde Çivril’den gelen görüntü şoke etti. Karı kışı aratmayan görüntüler Çivril’in Tokça Mahallesi’nde Müjdat Borak tarafından çekildi.

O an tanık olduğu hava olayını Facebook sayfasından canlı yayınlayan Borak’ın görüntülerini izleyenler gözlerine inanamadı. Birden bire kararan hava beraberinde önce şiddetli sağanağı ardından dakikalar süren gök gürültülerini getirdi.

Mahalle bir anda kara kışı aratmayan bir karanlığa bürünürken, camları sarsan gök gürültüleri o kadar uzun sürdü ki etkisini 10 dakika kadar gösteren şiddetli sağanak durmasına rağmen, o devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı