REKLAMI GEÇ

Denizli-Uşak yoluna yeni ihale

Denizli-Uşak yoluna yeni ihale

Müteahhitten doğan sıkıntılar nedeniyle bir türlü tamamlanamayan Denizli-Uşak arasındaki yolun Kaklık ve Baklan-Konak arasındaki bölümü için 15 Eylül’de tekrar ihaleye çıkılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2014 Cuma, 11:09

Yaklaşık 4 yıl önce duble yol startı verilen Denizli-Uşak karayolu müteahhit kaynaklı sıkıntıdan dolayı bitirilemezken, yeni ihale haberi geldi. Honaz’ın Kaklık ile Baklan’ın Konak mahalleleri arasında kalan 29 kilometrelik 1. kısım için Karayolları tekrar ihaleye çıkacak.

İhalesi yapılacak proje kapsamında Honaz’ın Kaklık Mahallesi ile Baklan’ın Konak Mahallesi arasında 29 kilometre boyunca toprak tesviye, sanat yapıları, üst yapı ve sıcak kaplama işi gerçekleştirilecek. Böylece, söz konusu güzergah üzerindeki kara noktalardan biri durumunda olan Denizler Mahallesi geçişi de mahallenin yerleşik alanının doğusuna kaydırılacak. 600 günde tamamlanması öngörülen projenin inşaatında 27 iş makinası ve 15 kamyon çalışacak.

Yorumlar

alicnkya   -  Bağlantı 5 Eylül 2014, 11:32

sonunda güzel haber geldi çal çatından sonra asfalt döküldü fakat yol hala dar yol genişlemesi gerekiyordu yalnız denizler mahalle arasındaki yol mahalle için çok iyi birşeydi şimdi uzaklaşacak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı