REKLAMI GEÇ

Çivril’de festival bu yıl çok renkli olacak

Çivril’de festival bu yıl çok renkli olacak

Denizli’nin Çivril İlçesi, 19. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivaline hazır. Hazırlıklar kapsamında belediye hizmet binasının merdivenlerini 8 renge boyatan Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, davetlileri gökkuşağı renkleri ile karşılayacak.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2013 Çarşamba, 13:05

Şengül BOZ 

Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlediği toplantıda, 19. Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali ile ilgili bilgi verdi. Tüm Denizli halkını festivale davet eden Başkan Aslan, misafirlerini gökkuşağı renkleri ile karşılayacağını söyledi.

MERDİVENLER GÜKKUŞAĞI RENGİNDE
Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, festival hazırlıkları kapsamında belediye merdivenlerini gökkuşağı renklerine boyadıklarını belirterek, “Gökkuşağı 7 renkten oluşmaktadır. Biz hoşgörünün, sevginin birliğin renklerini merdivenlerimize boyayarak misafirlerimizi gökkuşağının renkleri ile karşılamak istedik. Gökkuşağında beyaz yoktur ama beyaz rengi de boyayarak barışı da temsil etsin istedik. Bir kırılma noktası olsun, insanlarımız geleceğe umutla bakabilmesi için umudun ve barın rengi beyazı da gökkuşağı renklerine dahil ettik” diyerek barış mesajı verdi.

DENİZLİ’NİN EN GÜÇLÜ İLÇESİYİZ
Çivril’in başta elma olmak üzere ayçiçeği, şeftali üretimi konusunda da adından söz ettirdiğini belirten Başkan Aslan, “Çivril, Denizli’nin gerek tarımda, gerek tarihi ve kültürel değerleri bakımından en güçlü ilçesidir. Sosyal açıdan da oldukça gelişmiş bir ilçeyiz. Festivali düzenlememizdeki amaç, Çivril’in güzelliklerini başta Denizli olmak üzere Türkiye ve Dünyaya tanıtmak” diye konuştu.

ÇİVRİL EĞLENCEYE DOYACAK
Tarih ve kültür panellerinin yanı sıra ilçe halkının siyasi, sosyal ve ekonomik sıkıntılarını üç günlüğüne de olsa unutturabilmek ve onları doyasıya eğlendirmek amacıyla düzenlenen halk konserlerinin üç gün süreyle devam edeceğini vurgulayan Aslan, “İlçe halkı sıkıntılarından arınmak ve deşarj olabilmek için festivallerde konserlerin düzenlenmesini istiyor. Ve insanlar, hep birlikte oynayıp, dans edebileceği müzikleri tercih ediyor. Bizde onların isteklerini yerine getirdik ve üç gün boyunca sanatçılarımız sahne alacak” dedi.
anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı