REKLAMI GEÇ

Çivril’e 22 milyon liraya 100 yataklı hastane

Çivril’e 22 milyon liraya 100 yataklı hastane

Çivril’e yaptırılacak 100 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı. Sağlık tesisi, bir yılda tamamlanacak ve 22 milyon liraya mal olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2015 Pazar, 11:19

Çivril Devlet Hastanesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından atıldı. Temel atma törenine Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve vatandaşlar katıldı.

ZEYBEKCİ: ÇİVRİL DENİZLİ’NİN PARLAYAN YLDIZI OLACAK
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, milletin ihtiyacı ne ise bunları her birini tek tek karşılamanın çabasında olduklarını söyleyerek, “Çivril gelişecek. Çivril üniversite, tarım, kültür şehri olacak. Çivril, inşallah Denizli’nin parlayan yıldızı olacak. Bu tabi ki sizlerin destekleri ile olacak. Biz Denizli’de, ‘Denizli hakettiğini alacak’ dedik, aldı. ‘Denizli, Ege’nin vizyon şehri olacak’ dedik. Ege’nin ve Türkiye’nin vizyon şehri oldu” dedi.

MÜEZZİNOĞLU, MÜTEAHHİTTEN SÖZ ALDI
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise, hükümetin tek derdinin milletin yarınını bugünden daha iyi etmek olduğunu belirterek, “12 yıldır gece gündüz çalışıyoruz. Arkamızda çil çil eserler bıraktık. Yollarıyla, hava alanlarıyla, tünel geçitleriyle, tüp geçitleriyle, denizin altı, dağın ortası hiç fark etmiyor. Amaç bu millete hizmet. Daha iyisini, daha gelişmişini yapacak, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki seviyeye milletimizi mutlaka ulaştıracağız. Bu milleti Almanya’yı İngiltere’yi örnek gösteren değil, ‘orda varmış’ diyen değil, ‘benim ülkemde de var, benim ilimde, ilçemde de var; gelsinler, onlar buraya baksınlar’ diyeceğimiz noktaya inşallah taşıyacağız” diye konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, konuşmasının bitiminde telefonla hastanenin yapımını üstlenen müteahhidi arayıp, “Gelirken baktım, 450 gün yazıyor. Biz 450 günde Denizli’nin 1000 yataklı hastanesini yapacağız. Neticede burada 100 yataklı hastane yapıyoruz” diyerek, sürenin bir yıla indirilmesini istedi. Müteahhit de Müezzinoğlu’nun bu isteğine “eve” dedi.

15.8 BİN METREKARE KAPALI ALANI KAPSIYOR
Konuşmaların ardından temeli atılan Çivril Devlet Hastanesi, 15 bin 833 metrekare kapalı alana ve 22 milyon liraya mal olacak.

Yorumlar

secim   -  Bağlantı 3 Mayıs 2015, 23:29

Seçime kadar göstermelik bir temel atma. Çivril-Uşak ve Çivril-Denizli yolları 8 yıldır bitecek. Her seçimde kıpırdıyor sonra hooop uykuya.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı