REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR YÖNETİMİNDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

DENİZLİSPOR YÖNETİMİNDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Denizlispor yönetimi Şırnak’ta şehit olan Denizlili Ömer Kağan Kandemir’in ailesini ziyaret etti. Şehit ailesine üzerinde Ömer Kağan Kandemir yazılı 20 numaralı forma hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2015 Cuma, 14:05

Denizlispor, Çivrilli şehit Ömer Kağan Kandemir’i unutmadı. Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk ve yöneticiler şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve futbolcuların da hazır bulunduğu ziyarette şehit ailesine üzerinde Ömer Kağan Kandemir yazılı 20 numaralı forma hediye edildi. 

denizli-civril-sehit-ailesi-ziyaret-denizlispor-ic

Şehit babası Ergün Kandemir ile görüşen Başkan Mustafa Şavluk ”Gönül isterdi ki böyle bir acı yaşanmamış olsun, hiçbir vatan evladımız yaralanmasın, şehit düşmesin. Hain saldırıların hedefi olmasın. Şehidimizin ailesinin yaşadığı acı bizlerinde acısıdır” dedi. 

Şavluk,  benzer acıların bir daha yaşanmaması dileğinde bulunarak, “Belki Ömer Kağan şehidimiz aramızdan ayrıldı ancak artık Kandemir ailesinin binlerce on binlerce milyonlarca evladı var. Ailemizin yanında olmak istedik. Acılarını bir nebze olsun hafifletmek moral vermek istedik. Milli birliğimize kasteden hainlere bir cevap olsun istedik. Benzer acıların memleketimizin hiçbir ailesinde yaşanmamasını dileriz” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı