REKLAMI GEÇ

Elektrik akımına kapılan çocuk öldü

Elektrik akımına kapılan çocuk öldü

Çivril’de düğün alanını aydınlatan projektör direğine dokununca  elektrik akımına kapılan 12 yaşındaki Beyza Nur Şimşek, hayatını kaybetti. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2015 Pazar, 16:37

Yeşil Çivril Gazetesi’nin haberine  göre Reşadiye mahallesindeki düğüne katılmak için Denizli’den ailesiyle ile birlikte gelen 12 yaşındaki Beyza Nur Şimşek, düğün alanını aydınlatmak için kurulan projektör direğine dokununca elektrik akımına kapıldı. Çevredekilerin olayı fark etmesiyle ilk müdahalenin yapıldığı Beyza Nur Şimşek olay yerinde hayatını kaybetti. 

Çağrılan ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocuğun yapılan ilk otopsisinde elektrik akımına kapılması sonucu dilinin boğazına kaçtığı ve boğulduğu belirlendi.

Çivril Cumhuriyet savcısı olay yerinde yaptığı incelemeden sonra Beyza Nur Şimşek’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderirken olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Yorumlar

deniztezcan   -  Bağlantı 31 Ağustos 2015, 12:04

sokakda dügün bence yasaklanmalı bir gün pazar günümüz var kafamızı dinleyemiyoruz.hem güvenlik acısından böyle olaylar oluyor .gerekirse belediyeler pzar yeri yaptıgı gibi dügün salonları yapıp ucuz kiraya verebilir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı