REKLAMI GEÇ

En güzel çiçeğe ödül

En güzel çiçeğe ödül

Çivril Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerinin katılımı ile başlatılan ‘Yeşeren kalemler’ projesinde en güzel çiçeği yetiştiren öğrenciler Belediye Başkanı Gürcan Güven tarafından ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2016 Çarşamba, 09:53

İsmail Özcan İlkokulunda düzenlenen ödül töreninde belediye tarafından dağıtılan kalemlerin arkasındaki tohumları diken ve yetiştiren 15 öğrenci Belediye Başkanı Gürcan Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan tarafından çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Tören öncesi öğrencilerle bir süre sohbet eden ve çiçeklerini inceleyen başkan Güven, öğrencilere çevre ve doğa konusunda gösterdikleri hassasiyet için teşekkür etti. Belediye tarafından dağıtılan kalemlerin arkasında bulunan kahkaha ve fesleğen tohumların diken öğrenciler yetiştirdikleri çiçekleri sergilerken bakımları hakkında da bilgi verdi.

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Başkanı Güven çevre, hayvan ve doğa sevgisinin erken yaşlarda kazanıldığına dikkat çekerek, “Çivril belediyesi olarak ilçe genelinde eğitim gören öğrencilerimizin doğa sevgilerini pekiştirmek için öğrencilerimize 5000 tohumlu kalem dağıttık. Öğrencilerimiz kalemleri kullandıktan sonra arka kısmında bulunan tohumları saksılara dikerek çiçekleri büyüttüler. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı