REKLAMI GEÇ

Gökkuşağı merdivenler beyaza boyandı

Gökkuşağı merdivenler beyaza boyandı

Denizli’nin Çivril ilçesinde yerel yönetim değişikliğinin ilk yansıması, belediye hizmet binasının gökkuşağını andıran renklerinin beyaza dönüşmesi oldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2014 Cuma, 14:07

Geçtiğimiz Ağustos ayında İstanbul Cihangir’de bir vatandaş sokak merdivenlerini gökkuşağı renkleriyle boyamış, ardından belediye müdahalesiyle basamakların grileştirilmesi tepki çekmiş, bunun üzerine gökkuşağı renkleri eylemi yurt geneline yayılmış, bu çıkışa destek veren Çivril Belediyesi de hizmet binasının merdivenlerini gökkuşağının renkleriyle kaplamıştı.

O dönem Çivril Belediye Başkanı olan İbrahim Hakkı Aslan, uygulamaya verdikleri desteği“Biz hoşgörünün, sevginin birliğin renklerini merdivenlerimize boyayarak misafirlerimizi gökkuşağının renkleri ile karşılamak istedik. Gökkuşağında beyaz yoktur ama beyaz rengi de boyayarak barışı da temsil etsin istedik” sözleriyle açıklamıştı.

BEYAZA BOYANDI
30 Mart yerel seçimlerin ardından Çivril’de yerel yönetim el değiştirdi. CHP’li Aslan’dan görevi AK Partili Gürcan Güven devraldı. Yeni Başkan’ın ilk icraatı ise gökkuşağı rengindeki merdivenleri beyaza boyamak oldu. Çivril 30 Ağustos Gazetesi’nin haberine göre, belediye işçileri tarafından boyanan merdivenler,daha sonra da hizmet binanın rengi sarıya boyanacak.

Yorumlar

gotikleyla   -  Bağlantı 20 Nisan 2014, 01:13

Her şey tamdı bir merdivenin rengini değiştirmek kalmıştı sanki.Nasıl bir zihniyet ben anlamadım size o koltuk halka hizmet edin diye verildi başkan bey eskilere nispet yapın diye değil.

Mutlu   -  Bağlantı 18 Nisan 2014, 17:53

Artık nasıl dokunuyorsa o renkler başkana rüyalarına giriyordu muhtemelen.
ilk icraate bak hizaya gel.

adar   -  Bağlantı 18 Nisan 2014, 15:38

renklere bile tahammülleri yok nasıl bir kafadır bu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı