REKLAMI GEÇ

Gümüşsu Şelalesi’ne Büyükşehir eli değiyor

Gümüşsu Şelalesi’ne Büyükşehir eli değiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğa harikası Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Denizli’nin doğal ve tarihi değerleriyle çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimizin yıl boyunca turizm yapılabilen bir şehir olduğunu anlatacağız ve bu yönde yatırımlar yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2017 Çarşamba, 15:02

Park ve yeşil alanlara yaptığı yatırımlarla kişi başı yeşil alan miktarında 14 metrekareyi yakalayarak Türkiye’ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yatırımlarına devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi bir süre önce Çivril İlçesinde yapımına başladığı Gümüşsu Şelalesi düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşların doğa ile iç içe olmasına imkan vererek keyifli bir şekilde vakit geçirmelerine imkan sağlayacak Gümüşsu Şelalesi, hem ilçe sakinlerinin sosyal ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayacak hem de turizmde Denizli’nin uğrak mekanlarından biri olacak.

17.000 METREKARE ALANDA DÜZENLEME ÇALIŞMASI
Altyapı çalışmalarının tamamlandığı Gümüşsu Şelalesi’nde taş duvar imalatları bitirildi. Bölgeye yeni bir soluk kazandıracak Gümüşsu Şelalesi’nin bulunduğu alan içerisinde doğal yapıya ek olarak kaskatlı şelale, 1 adet restoran, 1 adet mescit, 1 adet çay evi, şelale çevresinde piknik ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Şelalenin de içerisinde olduğu 17.000 metrekare alanda sürdürülen düzenleme çalışmaları kapsamında binaların kaba inşaatlarının bitirilerek çatı imalatlarına devam ettiği belirtildi. Projenin tamamlanmasının ardından Gümüşsu Şelalesi, vatandaşların sağlıklı ve temiz bir havada güzel vakit geçirmesine olanak sağlamanın yanı sıra doğal güzelliği ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakacak.

ÇİVRİL DOĞA TURİZMİNİN MERKEZİ OLACAK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin doğal ve tarihi değerleriyle çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Denizli’nin dört bir tarafında muhteşem güzellikler olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, bunlardan birinin de Çivril olduğunu kaydetti. Gümüşsu Şelalesi’nde başladıkları düzenleme çalışmasının hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Zolan, “Çivril’de Akdağ Tabiat Parkı ve Işıklı Gölü ile ilgili de projelerimiz var. Gümüşsu ve bu projelerimizle birlikte Çivril doğa turizminin merkezi olacak. Gölü, ormanı, şelalesi ve tabiat parkıyla bu güzelliklerin doğa tutkunlarının vazgeçilmez bir gezi güzergahı olacağına inanıyorum” dedi.

DENİZLİ, 4 MEVSİM TURİZM MERKEZİ
Denizli’nin turizmden aldığı payın daha da artması için alternatif turizm alanında Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi gibi birçok proje yaptıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, bunlara her geçen gün yenisini eklemeye devam ettiklerini söyledi.

Beyaz Cennet Pamukkale ve 19 antik kente sahip Denizli’de doğal ve kültürel turizmin yanında, yayla turizmi, kış turizmi, termal turizm, kongre turizmi, mağara turizmi gibi birçok turizm çeşidinde de yılın 4 mevsimi turist ağırlamak istediklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Klasik belediyecilik hizmetlerimizin yanında şehrimizin geleceğine yön verecek yatırımlara imza atmaya devam edeceğiz. Denizlimizin yıl boyunca turizm yapılabilen bir şehir olduğunu anlatacağız ve bu yönde yatırımlar yapmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı