REKLAMI GEÇ

Gürcan’a lüks makam aracı sorusu

Gürcan’a lüks makam aracı sorusu

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in lüks makam aracı, meclis toplantısının gündemi oldu. CHP’li Meclis Üyesi Tunay Yazıcı, Güven’e “bu araç hangi şartlarda verildi veya kiralandı mı?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2016 Cuma, 16:16

Çivril Belediye Meclisi’nin kasım ayı toplantısında, Kaynar enerji A.Ş ve Nirvana Solar Enerji A.Ş.’nin Karabedirler Mahallesi’ndeki taşınmazı için hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planının görüşülmesi sırasında söz alan CHP’li Tunay Yazıcı, Başkan Gürcan Güven’in makam aracını gündeme getirdi.

Makam aracının yaklaşık bir yıldır kullanıldığını ve ilçede spekülasyonlara yol açtığını söyleyen Yazıcı, makam aracının hangi şartlarda ve kim tarafından belediyeye verildiğinin açıklanmasını istedi. Yazıcı, “Belediyemizin makam aracı, enerji şirketleri tarafından belediyemize hangi şartlarda verilmiştir? Herhangi bir şeyin komisyonu olarak mı verilmiştir? Bu araç kiralık mıdır, hediye midir, tahsis midir? Bu konularda Çivril kamuoyunda ciddi spekülasyonlar vardır. Bu konuların açıklığa kavuşması için meclisin bilgilendirilmesi gerekmektedir” dedi.

Yazıcı’ya yanıt veren Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ise, enerji işi yapan şirketlerin araç kiralama hizmeti de verdiğini, makam aracını da bu şirketlerin araç kiralama birimlerinden ücret karşılığında kiraladıklarını belirtti.

Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı