REKLAMI GEÇ

Gürpınar’a 15 km asfalt yol

Gürpınar’a 15 km asfalt yol

Çivril’in Gürpınar Mahallesi’nde asfaltsız yol kalmayacak. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ara sokaklara da girileceğini ve 15 kilometre yolun asfaltlanacağını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2016 Pazar, 17:01

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ilçenin Gürpınar Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarına start verildiğini söyledi. Her sokağa gireleceğini belirten Güven, bu mahallede yapılacak asfaltlamanın 15 kilometreyi bulacağını ifade etti.

“250 KM ASFALTLAMA YAPILDI”
Kendisine yönelik eleştirelere de değinen Güven, “Son günlerde değişik yerlerden ‘Çivril Belediyesi bugüne kadar çivi bile çakmadı’ diyerek hakkımızda iftira atanları üzülerek görmekteyim. Göreve geldiğim günden bugüne kadar bütün arkadaşlarımla mesai durumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çalıştığımızı bilmenizi isterim. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte sadece 2015 yılında 250 kilometre asfalt, 300 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yaptık. Bunlar sadece hizmetlerin küçük bir kısmı. Görev süremiz bittiğinde bütün hemşehrilerimiz görecek ki, vaadedilen sözlerimizin tamamlandığı pırıl pırıl bir Çivril olacak” dedi.

“RANT KAPILARI KAPATILDI”
Çivril’in hizmetkarı olmayı sürdüreceğini kaydeden Güven, “Belediye başkanlığına başladıktan sonra bütün rant kapılarını kapatarak, belediyemizin bir tek kuruşunu kimseye peşkeş çektirmedim. Örneğin kum ocağımızın eski ve şimdiki hali herkesin malumudur. İş görecek en yeni arabamız 1995 modeldi. Eski araçlarla kıt kanaat hizmet verilmeye çalışılmış. Sadece bu yıl kazandırdığımız sıfır model araç ve iş makinalarının sayısını dahi hatırlayamıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı