REKLAMI GEÇ

Güven’den “Hizmet gelmiyor” açıklaması

Güven’den “Hizmet gelmiyor” açıklaması

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, bazı vatandaşların mahallelerine hizmet gelmediği yönündeki serzenişlerine cevap verdi, “Hizmetlerimizi belirli bir program dahilinde yapıyoruz. Biraz sabır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2016 Perşembe, 13:34

Çivril’in Yakacık Mahallesi’ni ilçe merkezine bağlayan 2 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması yapıldı. Ekipleri ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, bazı vatandaşların kendi bölgelerine hizmet gelmediği yönündeki eleştirilerine de cevap verdi.

“Bizim mahallemize neden hizmet gelmiyor” diye yakınan vatandaşların farkında olduklarını belirten Başkan Güven, çalışmaları belirli bir plan ve program dahilinde yaptıkların söyledi.

Başkan Güven, “İhtiyaç olan ve kötü durumda bulunan bütün mahallelerimizin sorunları en kısa zamanda giderilecek. Gece gündüz demeden sadece Çivril için çalışıyoruz. Biraz sabır, destek ve dualarınızı bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

peşkeş   -  Bağlantı 14 Temmuz 2016, 14:42

Çivril’i büyükşehir talan ediyor. Mülk satmaya geldi mi yıldırım hızıyla yapılıyor. Hizmete sıra geldi mi sabır deniliyor. Belediye temizlik yapıyor bunu hizmet diye facebook’ta paylaşıyor. Başkanın tek bildiği yaşlılarla ve çocuklarla paz vermek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı