REKLAMI GEÇ

Hakkını helal etmeyecek

Hakkını helal etmeyecek

Çivril Belediyesi’nce hazırlatılan 2015 yılı takvimini “acemice ve özensiz hazırlanmış” diyerek eleştiren CHP’li üye Tunay Yazıcı, takvim için yapılan harcamadan dolayı hakkını helal etmeyeceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2015 Pazar, 15:11

Çivril Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısına CHP’li üye Tunay Yazıcı’nın takvim eleştirisi damga vurdu. Belediyenin hazırlattığı 2015 yılı takvimlerini beğenmeyen Yazıcı, takvimdeki fotoğrafların Çivril’i anlatmadığını söyleyerek, “Acemice ve özen gösterilmeden hazırlanan bu takvimler, belediye için utanç konusudur” eleştirisini yaptı.

Takvimin her sayfasında Başkan Gürcan Güven’in fotoğraflarına yer verilmesini de eleştiren Yazıcı, “Bu belediye meclisi üyelerine haksızlıktır. Ayrıca sadece Işıklı fotoğrafı kullanılması da çivril’e haksızlıktır. Keşke daha profesyonelce düşünülüp hazırlansaydı. Takvime verilen paralar nedeniyle hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ise, CHP’li Tunay Yazıcı’nın takvimle ilgili eleştirelirin bazı bölümlerine katıldığını ifade ederek, “Takvimdeki bazı hatalar ilk defa böyle bir çalışma yapılmasından kaynaklanıyor” diyerek, art niyet aranmaması gerektiğini söyledi.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİMİ
Bu arada, toplantıda Çivril Belediye meclisi Denetim Komisyonu’na yeni üye seçimi yapıldı. AK Parti’den Pervin Ünal 25 ve CHP’den Tunay Yazıcı 15 oyla komisyon üyeliğine seçildi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı