REKLAMI GEÇ

İlk eğitmene ziyaret

İlk eğitmene ziyaret

Cumhuriyet’in ilk eğitmenlerinden Mustafa Özdemir, Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük tarafından ziyaret edildi.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2008 Cuma, 01:00

Cumhuriyet’in ilk eğitmenlerinden olan ve Çivril’in Sökmen Köyü’nde ikamet eden Mustafa Özdemir, İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü İlçe Temsilcisi, Sosyal Hizmet Uzmanı ve bir hekim ile evinde ziyaret edildi.

Herhangi bir istek ve ihtiyacının olup olmadığı sorulduğunda, ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini, emekli olduğunu, aylık 530 YTL emekli maaş aldığını, hiçbir istek ve ihtiyacının olmadığını belirtti.

İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Çivril’de Cumhuriyet’in ilk çınarlarından Mustafa Özdemir’in yaşadığını öğrendiğinde, hemen İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğretmenlerden oluşan bir ekibi gönderip ziyaret etmelerini, istek ve ihtiyaçlarının neler olduğunu tespit etmelerini istediğini söyledi. Başıbüyük, “Bugün görüyorum ki Mustafa Amca halinden memnun, mutlu, idealist bir Cumhuriyet öğretmeni. Biz de bundan sonra kendisiyle beraberiz. Bizden istek ve talebi olduğunda, bunu karşılamaktan memnuniyet duyacağız” dedi.

Doktor tarafından muayene edilen Eğitmen Mustafa Özdemir’in sağlıklı olduğu görüldü. Ziyaretçiler, Mustafa Özdemir’in, Devlet Demir Yolları’ndan emekli 72 yaşındaki oğlu ve torunu ile de sohbet etti. Oğlu da ona iyi baktıklarını, durumunun iyi olduğunu, bir ihtiyacının olmadığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı