REKLAMI GEÇ

İyi Parti Çivril’de istifalarla gelen görev değişimi

İyi Parti Çivril’de istifalarla gelen görev değişimi

İyi Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı, yönetimdeki istifalar nedeniyle görev yapmakta zorlandığını belirtip görevinden istifa etti. İl Başkanı Raziye Akışık, Çakmakçı’nın kendilerine yeni bir isim önerdiğini, bu ismi genel merkeze bildirdiklerini ve atamanın önümüzdeki hafta gerçekleşmesini beklediklerini diye getirdi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2022 Perşembe, 16:57

İyi Parti ilçe Başkanı Elvan Çakmakçı, yaptığı açıklamada, “Yönetiminde oluşan boşluk ve sağlık sorunlarım yüzünden yönetim olarak var olan yönetimi feshetme kararı alarak istifa ettik. Yeniden başkanlık ve yönetim için verilecek olacak görevlendirmeyi alamayacağım. Partimiz ve İl başkanımızın görevlendirme vereceği arkadaşa desteğimiz devam edecektir” dedi.

AKIŞIK: İSTİFA ETMEMESİNİ İSTEDİK AMA YORULMUŞTU
İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık Denizli Haber’e yaptığı açıklamada, Çakmakçı’nın kendilerine eski yönetimden bir isim önerdiğini ve bu ismin atamasının önümüzdeki hafta içinde yapılmasını beklediklerini belirterek, “İlçe yönetiminde art arda istifalar gelmişti. Bu yüzden ilçe başkanımız görevini yapmakta güçlük çekiyordu. Kendisi çok çalıştı ve yoruldu. İl yönetimime istifasını sundu, biz istifa etmemesi yönünde ikna etmeye çalıştık ama kabul etmedi. Kendisi bize eski yönetiminden bir isim önerdi. Biz bu ismi değerlendirip genel merkezimize bildirdik. Genel merkezimiz tarafından atamanın önümüzdeki hafta içinde yapılmasını bekliyoruz. Çivril’de daha güçlü bir kadroyla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı