REKLAMI GEÇ

Kameroğlu’nun özel aracı gelin taksisi oldu

Kameroğlu’nun özel aracı gelin taksisi oldu

Çivrilli hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu, maddi durumları iyi olmayan genç bir çifti evlendirdi. Geleneklere uygun yapılan düğünde gelin almaya giden kameroğlu, özel aracını da gelin taksisi yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2015 Pazartesi, 13:43

Maddi durumları iyi olmadığını, bu nedenle düğün yapamadıklarını söyleyerek yardım isteyen Mehmet Demirtaş ile Songül Kabak’ın düğününü Çivril’e başta eğitim kurumları olmak üzere birçok kamu binası kazandıran hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu yaptı.

İlçenin Akçaköy Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Demirtaş ile Karabedirler Mahallesi’nde oturan Songül Kabak’ın yaşamlarını birleştirdiği düğün geleneklere uygun yapıldı. Düğün törenine eşi Nevişet ve oğlu Hüsamettin Kameroğlu ile birlikte katılan hayırsever işadamı, gelin almaya gitti ve özel otomobilini gelin taksisi olarak tahsis etti.

Gelin taksisi yaptığı özel otomobilini süsleten Kameroğlu, gelini baba evinden çıkarıp araca kadar eşlik etti. Gelini Akçaköy Mahallesi’ndeki genç çiftin evine götüren Kameroğlu, Songül-Mehmet Demirtaş çiftine hediyelerini de verdi.

denizli-kameroglu-genc-ciftin-dugununu-yapti-ic

BU YARDIM BÜYÜK HAZ VERDİ
Sohbet ettiği Demirtaş çiftine nasihatlarda bulunan ve Çivril Belediyesi Sevgi Eli Birimi Sorumlusu Gonca Dikeç’e böyle bir yardımın gerçekleşmesini sağladığı için teşekkür eden Kadir Kameroğlu “Bugüne kadar Çivril için çok çalıştım, birçok eser kazandırdım. Ama yapmaktan en çok haz aldığım bu iş oldu. Allah bu çocukların her iki cihanda yüzlerini güldürsün” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı