REKLAMI GEÇ

Kocayaka Muhtarı kanala uçan otomobili ve sürücüsünü kurtardı

Kocayaka Muhtarı kanala uçan otomobili ve sürücüsünü kurtardı

Çivril’in Kocayaka Mahallesi’nde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil sulama kanalına düştü. Kazayı yara almadan atlatan sürücü otomobilin üzerine çıktı, kurtarılmayı bekledi. Kazazedenin yardımına Kocayaka Mahallesi Muhtarı Hasan Koç yetişti. Muhtar önce sürücüyü ardından da otomobili kepçeyle çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2020 Pazar, 12:08

Olay, Çivril’in Kocayaka Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yol kenarındaki sulama kanalına düştü.

Sürücü kazayı yara almadan atlattı, otomobilden kendi imkanlarıyla kurtuldu ve aracın üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi.

ŞANS ESERİ MUHTAR YOLDAN GEÇİNCE
Kazadan kısa süre sonra sulama yapmak için yoldan geçen Kocayaka Muhtarı Hasan Koç, kazazedenin yardımına koştu. Sulama birliğine ait kepçeyi olay yerine getirten muhtar, kepçenin içine girdi ve önce sürücüyü kurtardı.

Sürücüyü kanaldan çıkaran muhtar bir kez daha kepçeye bindi ve bu kez de sulama kanalının içindeki aracı kurtarmak için zincir bağladı.

Muhtarın takdir toplayan hareketi çevredekileri de mutlu etti. Kurtarma tanıklık eden bir vatandaş o anları kaydetti. Tunay Yazıcı da sosyal medya hesabından paylaştı.

Yazıcı paylaşımında, “Çivrilimizin gurur kaynağı, Kocayaka Mahalle Muhtarımız Hasan Koç sulama kanalına düşen aracı bizzat kendisi kurtarmıştır. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten demokrasinin temel taşlarından Kocayaka Mahalle Muhtarımız Hasan Koç’u yürekten kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 24 Ağustos 2020, 05:40

Evet bu mevzuda bahsedildiği gibi her şeyi Ankara merkezli beklememek gerek Muhtar Öğretmenleriyle İmamlarıyla Belediye Encümenleri Belediye Başkanlarıyla tam saha çalışma ve Yardımlaşmak Tebrik Ederim.

Bilal   -  Bağlantı 24 Ağustos 2020, 05:28

Devleti yönetenler salgın ile mücadele konusunda öñlemlerini almak zorunda Biçer Karaca önlem almak istemiyorsa kendisi Çelenk koymaya davet ediyorum gerçi Covid-19 dan korkmuyorum bana bir şey olmaz diyorsa ….Karşıdan Davulun sesi hoş gelir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı