REKLAMI GEÇ

Liseli gençlere uyuşturucunun zararları anlatıldı

Liseli gençlere uyuşturucunun zararları anlatıldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nce yürütülmekte olan “Geleceğimiz Gençlik Projesi” kapsamında, Çivril’de lise öğrencilerine yönelik konferanslarda uyuşturucunun zararları anlatıldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Nisan 2014 Salı, 11:27

Denizli Emniyet Müdürlüğü internet sitesinden konuyla ilgili yapılan duyuruda, uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığının tüm dünyada olduğu gibi, ülkemiz içinde son yıllarda önemli bir sorun haline gelmeye başladığına dikkat çekildi.

Çok yönlü boyutları olan bu sorun ile mücadelede bilimsel bir yaklaşımın sergilenmesi zorunlu olduğu, mücadele faaliyetlerinin sosyal, kültürel, ekonomik ve psikolojik bakımdan hassas bir şekilde incelenmesi ve bu doğrultuda yeni yöntemlerin geliştirilmesi gerektiği vurgulandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan “Geleceğimiz Gençlik Projesi” kapsamında, “Bağımlılık ve Bağımlılık Yapıcı Maddeler ile Mücadele” konusunda gençleri bilinçlendirilmek amacıyla eğitim faaliyetleri gerçekleştirildiği, bu bağlamda Çivril’de İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen planlama doğrultusunda lise öğrencilerine seminer verildiği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı