REKLAMI GEÇ

Müdür Demir; Yuvaköylüleri Polisevi’nde ağırladı

Müdür Demir; Yuvaköylüleri Polisevi’nde ağırladı

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Denir Çivril’e yaptığı ziyaretler esnasında tanıştığı Yuvaköylüleri makamına davet ederek Polisevi’nin VİP Salonu’nda ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2019 Cuma, 14:56

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çivril ziyareti sırasında tanıştığı ve ağırlamak istediğini belirttiği Yuvaköylüler ile buluştu. Müdür Demir, Yuvaköylüleri Polisevi’nde misafir etti. Ziyarette Yuvaköylüler, “Müdürümüzü ilk gördüğümüzde çok sert bir adam dedik ancak tanıdıkça, konuştukça birlikte güldüğümüzü, huzur bulduğumuzu fark ettik. Misafirperverliği ve yakınlığı ile bizi konuk eden müdürümüzü fahri yuvaköylü ilan ettik”” dediler.

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise yaptığı konuşmada, “Bizler görevlerimizi ifa ederken; hangi görüşten olursa olsun, hangi dili konuşuyor, hangi inanca inanıyor olursa olsun gönlü Vatan için atan, gönül diliyle konuşan herkese en az kendimiz kadar değerli olduğunu hissettirmekle mükellefiz. Cemil Meriç’in de dediği gibi bu Ülkede ilerici gerici, sağcı, solcu yoktur. Namuslu insanlar ve namussuz insanlar vardır. Bu Ülke 15 Temmuz’da Vatanın istiklali, istikbali uğruna Şehadete koşanlarıda gördü; ruhunu şerefini bir dolara satan namussuzları da, ancak bir şeyi daha gördü bu Millet; Biz bir olunca, biz, biz gibi olunca; iri olduğumuzu, diri olduğumuzu ve Biz böyle oldukça tüm cihana akvam-ı beşere meydan okuduğumuzu da gördü. Yeter ki kendimiz olalım, yeter ki işimizi iyi yapalım, hakkıyla yapalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı