REKLAMI GEÇ

Hayırsever Kameroğlu unutulmadı

Hayırsever Kameroğlu unutulmadı

Çivril’e kazandırdığı eğitim kurumları sayesinde birçok öğrenicinin hayatına yön veren hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu vefatının ikinci yılında mezarı başında anıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2018 Cumartesi, 11:02

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu ile okul müdürleri ile çok sayıda öğrenci ve öğretmenin katıldığı anma programında Kadir Kameroğlu’nun mezarına çiçek bırakan öğretmen ve öğrenciler dua etti.

Çivril’de anaokulu, lise, huzurevi, cami ve sağlık ocağı yapımına destek veren ve “devlet üstün madalyası” sahibi olan hayırsever iş adamı Kadir Kameroğlu, 30 Kasım 2016’da 81 yaşında vefat etmişti.

KADİR KAMEROĞLU’NUN ÇİVRİL’E KAZANDIRDIĞI ESERLER
Hayırsever işadamı ömrünün büyük bölümünü eğitime yaptığı yatırımlara ayırdı. Devlet üstün Hizmet Madalyası sahibi olan hayırsever, Kadir Kameroğlu İlkokulu, Kadir Kameroğlu Kız Meslek Lisesi, Nevişet (Eşi) Kameroğlu Ortaokulu Nevişet Kameroğlu Aile Sağlığı Merkezi, Rasime (Annesi) Kameroğlu İlkokulu, Rasime Kameroğlu Merkez Anaokulu, Ali (Babası) Kameroğlu Camii, Ali Kameroğlu Merkez Anaokulu, Kameroğlu, Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu, Rasime Ana Kameroğlu Camii ve Külliyesi’ni yaptırdı.

Kadir Kameroğlu, bunların yanı sıra Çivril Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi, Çivril Huzurevi, Çivril Devlet Hastanesi ek binasıyla hastanenin diyaliz üniteleri, Çivril Irgıllı Mahallesi ilkokulu ve ortaokulunun da yapımına ciddi katkılar sağladı.

(Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)

Yorumlar

hakan bobur   -  Bağlantı 1 Aralık 2018, 15:12

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı