REKLAMI GEÇ

Okullara ‘oku’ yazan kitaplıklar

Okullara ‘oku’ yazan kitaplıklar

Çivril Belediyesi’nden okullara anlamlı hediye. Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla “oku” kelimesinden oluşan kitaplıklar bağışlandı. İlk aşamada bu kitaplıklar merkezdeki okullara, daha sonra da ilçe genelindeki eğitim kurumlarına ulaştırılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2016 Cuma, 20:30

Çivril belediyesi Sosyal Kültür İşler Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim öğretim yılı ve İlköğretim Haftası hediyesi olarak ilçe merkezinde bulunan 12 okula kitaplık hediye etti.

civril_belediyesinden_okullara_anlamli_hediye-ic
Oku kelimesinin harflerinin yer aldığı kitaplıklar, ilk aşamada İsmail Özcan İlkokulu, Cumhuriyet Kameroğlu Kardeşler İlkokulu ve Nevişet Kameroğlu Ortaokulu’na verildi.

Çivril belediye Başkanı Gürcan Güven, kitaplık projesini tüm okullarda hayata geçireceklerini belirterek, “İlçe merkezindeki ilk ve ortaokullarda başladığımız bu etkinlik ilçe sınırlarında bulunan tüm okullarda da devam edecek. İlçemizi Denizli’nin ve hatta Türkiye’nin en çok kitap okuyan ve en çok kütüphanesi olan ilçesi yapacağız. Çivril Belediyesi olarak eğitime ve geleceğimiz olan gençlerimize çok önem vermekteyiz. Şimdi de çocuklarımızın maddi ve manevi başarılarına bir nebze katkıda bulunmak için tüm okullarımıza bir kitaplık hediye ediyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte öğrencilerimizin eğitimi için elimizden ne gelirse fazlasıyla yerine getireceğiz’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı