REKLAMI GEÇ

Ömer Köseoğlu: “Çivril için çalışacağız”

Ömer Köseoğlu: “Çivril için çalışacağız”

CHP Parti Meclisi tarafından Çivril adayı olarak açıklanan Ömer Köseoğlu, sosyal medyadan açıklama yaptı. Kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür eden Köseoğlu, Çivril’e hizmet için çalışacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2018 Perşembe, 14:25

CHP, Denizli’de 5 ilçede adayını netleştirdi. Bir süre önce Acıpayam adayını belirleyen CHP, dün de Pamukkale, Çivril, Güney ve Serinhisar adaylarını açıkladı.

Çivril adaylığı kesinleşen Ömer Köseoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem teşekkür etti, hem ilkelerini açıkladı, hem de destek istedi.

Genel merkez açıklamasıyla adaylığının kesinleştiğini belirten Ömer Köseoğlu, partili partisiz tüm arkadaşlarına şahsına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Çivril’de dürüst, çalışkan, liyakata dayalı, güler yüzlü, disiplin içinde çalışan, tutumlu ve azimli bir belediyecilik anlayışını hakim kılmak için çalışacaklarını belirten Köseoğlu, “Çivril için hayallerimiz büyük. Önümüzdeki günlerde projelerimizi ortaya koyacağız” dedi.

Çivril halkının katkılarını ve eleştirilerini de dikkate alacaklarını ifade eden Köseoğlu, “Genç ekibimizle birlikte projelerimize son şeklini verip, Çivril için en iyisini yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı