REKLAMI GEÇ

Özdemircili kadınlar bozuk ve tozlu yollar için imza kampanyası başlattı

Özdemircili kadınlar bozuk ve tozlu yollar için imza kampanyası başlattı

Çivril’in Özdemirci Mahallesi’nde yaşayan kadınlar, bozuk ve tozlu yollar konusunda daha önce dile getirilen sıkıntılarının çözülmemesi nedeniyle imza kampanyası başlattı. Kadınlar yaptıkları açıklamada, “Yoldan kalkan tozları soluyor ve hasta oluyoruz” dediler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2019 Çarşamba, 14:42

Çivril’in Özdemirci Mahallesi’nde kadınlar bozuk ve tozlu yollarının yapılmamasını protesto etti. Konu hakkındaki sıkıntılarının daha önce yetkililere iletilmesine rağmen bir sonuç alamadıklarını dile getiren kadınlar imza kampanyası başlattı ve açıklama yaptı. Kadınlar mahalledeki kanalizasyon çalışmalarından sonra kazılan yolların yapılmadığını ileri sürdü.

Yetkililere iletilmek üzere imza kampanyası başlatan kadınlar yaptıkları açıklamada, “Tozdan ve çamurdan kurtulmak istiyoruz artık. Sesimizi imza kampanyası ile belki duyurabiliriz. Mahallemizde insanlar evlerinin bahçesinde bile oturamıyor. Toz soluyoruz ve hasta oluyoruz. Evini satıp mahalleden ayrılmak isteyenler bile var.

Yorumlar

Hasan ali yeter   -  Bağlantı 12 Eylül 2019, 03:23

Artık kurtulmak istiyoruz

Neşe   -  Bağlantı 12 Eylül 2019, 00:21

Bende civril özdemirci mahallesinde oturmaktaym yıllarımız cok kötü cocuklar hasta oluyor tozdan . Kime başvurduysak geri cevirdi. Acil onarım istiyoruz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı