REKLAMI GEÇ

Rektör Çivril’deki yüksekokulları inceledi

Rektör Çivril’deki yüksekokulları inceledi

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve üst yönetiminin ilçe ziyaretlerinde bu haftaki durak Çivril oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2016 Cuma, 09:52

Mevcut durumu ve yaşanan sorunları yerinde görmek için her hafta pazartesi günleri ilçe ziyaretleri yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve üniversite üst yönetimi, Çivril’deki yüksekokullarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’ı ziyaret eden heyet, kampüs bölgesinde yapılan çalışmalar ile öğrenci ve akademisyenler için atılacak adımlar hakkında bilgi aldı.

PAÜ yönetiminin ziyaret ettiği Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven da, öğrencilerin barınması ve ulaşım gibi birçok alanda belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

rektor_huseyin_bag_civril_yuksekokullar_ziyaret-ic

Protokol ziyaretlerinin ardından Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na geçildi. Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dündar Kök ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rafet Kılınçarslan, yaptıkları sunumlarla Rektör Prof. Dr. Bağ’a bilgi sundu.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, bu geziyle ilgili değerlendirmesinde, “Çivril ilçemizde 3 bin öğrencimiz eğitim görüyor. O nedenle her ilçede olduğu gibi burada da protokol ve okul ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Mevcut durumu yerinde görüyor ve sorunlara anında müdahale ediyoruz. İlçe ziyaretlerimizi belirli aralıklarla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı