REKLAMI GEÇ

Polis hırsızı jandarma karakolunda yakaladı

Polis hırsızı jandarma karakolunda yakaladı

Çivril Devlet Hastanesi’nde personel odalarından para, cep telefonu ve değerli eşyalar çaldığı iddia edilen zanlı yakalandı. Yakalandığı yer ise Jandarma karakolu… Başka bir suçtan denetimli serbest olduğu için her hafta karakola imza atmaya giden zanlı burada polis tarafından gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2015 Perşembe, 14:01

Çivril Devlet Hastanesi 112 İstasyonundaki doktor odasından cüzdan çalındı. Görevli personel ve doktorların haber vermesiyle olay yerine gelen Çivril Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri hastanenin güvenlik kameraları ile bölgedeki mobese kameralarını incelemeye aldı.

Emniyet güçleri ilk hırsızlık olayı ile ilgili soruşturmayı sürdürürken hastanede ikinci bir hırsızlık olayı yaşandı. Polisler tekrar güvenlik kameralarını inceleyince doktorların odalarına girenkişinin36 yaşındaki (A.Ç.) olduğunu belirledi. Polis, A.Ç.’nin başka bir suçtan dolayı denetimli serbestlikten faydalandığını ve Jandarma karakoluna her hafta imza atmaya gittiğini tespit etti.

Jandarma ile irtibata geçen polisler, zanlı karakola imza atmaya geldiği sırada A. Ç.’yi gözaltına aldı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.Ç.’nin daha önce de Çivril ilçe merkezinde bir dükkandan cep telefonu çaldığı için sabıkası olduğu öğrenildi.

KAYNAK: Yeşil Çivril Gazetesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı