REKLAMI GEÇ

PROTOKOLDEN ÇİVRİL ÇIKARMASI

PROTOKOLDEN ÇİVRİL ÇIKARMASI

Vali Yavuz Erkmen başkanlığında ÇivriL7e giden il protokolünün önemli isimleri, ilçede inceleme yaparak, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2010 Cuma, 17:30

Çivril ilçesindeki inceleme ve ziyaretlere Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, İl Genel Meclis Üyeleri, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve daire müdürleri katıldı.

İlk olarak Çivril Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Muzaffer Başıbüyük’ten ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Erkmen, ilçede doktor eksiği bulunmadığını, Fen Lisesi protokolünün yapılıp inşaatına başlandığını, huzurevinin inşaat halindeki yemekhanesinin bitirilmesi için en kısa sürede ihalesinin yapılıp bitirilmesine çalışılacağını söyledi.

Tekstil konusunda ihtisas sahibi olan İhracatçılar Birliği’nin alanının genişletilerek, Denizli İhracatçılar Birliği olduğunu, bu yeni oluşumunda meyve ve sebze ihracatına büyük katkı sağlayacağını belirten Vali Erkmen, Ulaştırma Bakanlığı nezdinde yaptıkları çalışmalar sonucunda ise Çal-Çivril karayolunun 24 kilometrelik kısmının Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatı ile İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek yaptırılacağını ifade etti.

Vali Erkmen ve beraberindeki heyet daha sonra, yeni yaptırılan Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu. Okulu yaptıran hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu’nu tebrik eden Vali Erkmen, huzurevinde de incelemelerde bulundu.

Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenen Vali Erkmen, yaşlılarla bir süre sohbet etti. Vali Yavuz Erkmen ve beraberindeki heyet, Çivril inceleme gezisinde ayrıca Denizli Ticaret Borsası’na Yağlı Tohumlar Borsası kurulması amacıyla verilmesi planlanan Yassıhöyük-Menteş köyleri arasındaki 200 dönümlük arazide incelemelerde bulundu.

Vali Erkmen ve beraberindeki heyet Beycesultan Höyüğü’nde devam eden kazı çalışmalarını da yerinde inceleyerek Çıtak ve Kıralan beldelerini ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı