REKLAMI GEÇ

Şehit eşine hizmet anısı plaketi

Şehit eşine hizmet anısı plaketi

Vali Ahmet Altıparmak, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde jandarma kontrol noktasına bölücü terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur’un eşi Hasibe Dobur’u ziyaret ederek “Hizmet Anısı” plaketi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2016 Cuma, 17:29

Vali Ahmet Altıparmak, Kahramanmaraşlı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur’ın Çivrilli olan eşi Hasibe Dobur’u Kızılcasöğüt Mahallesi’ndeki baba evinde ziyaret etti. Ziyarete Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Cengiz Yıldız, Merkez Komutanı Piyade Albay Bilal Öztürk ve Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven de hazır bulundu.

Şehit için Kuran-ı Kerim’in okunduğu ve duaların edildiği ziyarette şehit yakınları ile görüşen Vali Altıparmak, “Devletimiz tüm imkanları ile şehidimizin emaneti olan sizlerin yanındadır. Sadece sıkıntınız veya sorununuz olduğunda değil, her daim kapımızın sizlere açık olduğunu bilmenizi istiyorum” dedi.

denizli-sehit-esine-hizmet-anisi-plaketi-1

Altıparmak, ziyarette İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan Hizmet Anısı plaketini şehidin eşi Hasibe Dobur’a verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı