REKLAMI GEÇ

Sevgi Eli dokundu evi oldu

Sevgi Eli dokundu evi oldu

Çivril’de kolektif çalışma 74 yaşındaki Cevriye Üstünsoy’u barakadaki yaşamdan kurtardı. Cevriye Nine, Çivril Belediyesi Başkanı Gürcan Güven, Sevgi Eli ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep’in çabalarıyla konteynır eve kavuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2015 Pazartesi, 09:23

Çivril’in Kızılcayer Mahallesi’nde oturan Cevriye Üstünsoy, eşinin vefatıyla sıkıntıya düştü. Kocasından kalan arsanın üzerine üzeri naylon ve kartonla örtülen barakada oğluyla birlikte yaşamaya başladı. Mahalle muhtarının bu durumu Çivril Belediyesi Sevgi Eli’ne bildirmesiyle Üstünsoy’un şansı da döndü.

ic-4
Sevgi Eli Sorumlusu Gonca Dikeç, Kızılcayer Muhtarlığı’nın bilgilendirmesiyle Cevriye Üstünsoy’u ziyaret ettiklerini, bu durumu gören Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in “Barakayı hemen yıkın, en kısa sürede bir ev yapılsın” talimatını verdiğini, bunun üzerine barakanın yıkıldığını ve konut için girişimler başlatıldığını söyledi.

Üstünsoy’u muayene ve tedavisi için hastaneye götürdüklerini, bu sırada konuyla ilgili bilgi edinen AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep’in de harekete geçtiğini anlatan Dikeç, “AK Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, bir konteynır getirip arsayı yerleştirdi. Biz de Sevgi Eli olarak bir evde ihtiyaç duyulan eşyaları hazırladık. Cevriye Üstünsoy ve oğlu, iki günde sıcacık bir eve kavuştu” dedi.

ic-2Konteynır eve kavuşan Cevriye Nine, yeni evine yerleşirken gözyaşlarını tutamadı ve yardım sağlayanlara teşekkür etti.

Kaynak: Yeşil Çivril

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı