REKLAMI GEÇ

Sokakta üşüyenler için örnek proje

Sokakta üşüyenler için örnek proje

Çivril’de ihtiyaç sahibi öğrenciler için giyecek ve oyuncak toplamak amacıyla “Sokakta Üşüyenler Var” projesi başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2015 Perşembe, 09:43

İlçede iki noktaya yerleştirilen giyecek ve oyuncak kumbaraları ile ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek ve oyuncak toplamayı amaçlayan “Sokakta Üşüyenler Var” projesi, Çivril Rasime Kameroğlu Merkez Anaokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlık tarafından hazırlandı. Çivril Belediyesi tarafından desteklenerek finanse edilen projenin tanıtım toplantısı ilçe halk kütüphanesinde yapıldı. Ardından da Cumhuriyet Meydanı’nda açılış yapıldı.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Toplumda ihtiyaç sahibi, fakir ve yoksul kimseleri gözetmek sıkıntılarına yardımcı olmak, geleceğe ümitle bakmalarına katkıda bulunmak amacıyla birlikte yürütmüş olduğumuz için burada toplandık. Hepimiz yaşıyoruz, hepimizin bir hayatı var ancak, Yaşatmak başka bir zevk, başka bir haz. Yaşatırsan bunun hazzı ile ısınırsın. Sokakta üşüyenler var, haydi onları ısıtalım” diyerek kumbaraların açılışını gerçekleştirdi.

Yorumlar

htc kbc   -  Bağlantı 26 Şubat 2015, 11:45

Çok güzel uygulama. Denizli merkezde de yapılması dileği ile

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı