REKLAMI GEÇ

TEKDEN ÇİVRİL’DE KANSERİ ANLATTI

TEKDEN ÇİVRİL’DE KANSERİ ANLATTI

Özel Denizli Tekden Hastanesi’nin ‘Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı’ çalışmaları kapsamında Çivril’de bilgilendirme toplantısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2014 Perşembe, 09:33

Özel Denizli Tekden Hastanesi’nin ‘Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı’ dolayısıyla başlattığı ‘Çare Erken Tanıda’ isimli sosyal sorumluluk projesi devam ediyor. 

Çivril’de düzenlenen toplantıda Tekden Hastanesi, meme kanseri ve rahim ağzı kanserinde erken tanının önemi anlatıldı. Çivril Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda düzenlenen konferansa Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan ve Kadın Doğum Uzmanı Serkan Yurtsever’in verdiği eğitimlerde yöre halkı kanser konusunda bilinçlendirildi.

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, bu projeyi kanserde erken teşhisi vurgulamak için başlattıklarını söyledi. Işık, “Bu projeyi oluşturmadan önce birçok firmalar ile görüşmelerimiz oldu ve alınan olumlu tepkiler neticesinde bizler de projeyi başlattık ve bugün birçok kadına ulaştığımızı görüyoruz. Kadın kanserleri arasında en sık görülen kanser türü olan meme kanseri ve rahim ağzı kanserinde en önemli konu erken tanı. Tedaviye erken başlayabilmek için öncelikle toplum olarak bilinçlenmemiz gerekiyor. Çivril İlçemiz de gönül bağımızın güçlü olduğu ilçelerimizden birisi. Burada ki kardeşlerimizin bizleri davet etmesi de bizleri ayrıca mutlu etti. Daha güzel ve sağlıklı yarınlar için bizler her ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çünkü bölgenin tam teşekküllü hastanesi olarak bunu yapmak bizlerin görevi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı