REKLAMI GEÇ

MUHARİP GAZİLERDEN YARIMCA’YA ZİYARET

MUHARİP GAZİLERDEN YARIMCA’YA ZİYARET

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi, Başkan Hamdi Helvacılar başkanlığında, dernek yöneticileri ve gaziler Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’yı makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 27 Haziran 2011 Pazartesi, 14:56

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi üyeleri, önceki gün Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’yı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Hamdi Helvacılar ’26 Haziran tarihinde gerçekleşen 61. Kore savaşının başlama yıldönümünde Kale Belediye Başkanımız İsmail Yarımca’yı ziyaret etmek istedik. Kale ilçesinde 3 tane Kore gazimiz var. Denizli’mizin ilçeleri arasında Kale’nin derneğimizde farklı bir yeri var. Kale ilçemiz diğer ilçelerden çok farklı. Gazilerimizi Kale çok farklı bir yerde tutuyor. Belediye Başkanımız İsmail Yarımca gazilerimize değer veriyor. Verdikleri değerden ötürü derneğimiz adına çok teşekkür ederim”dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ziyaretten çok mutlu olduğunu belirterek “Gazilerimiz bizim için çok değerli. Sadece bayramlarda değil, her gün değer katan varlıklarımız. Bu vatan uğruna canlarını hiçe sayarak cepheye koşan dedelerimiz, bugün bizim gurur kaynağımızdır”dedi.

Ziyarete katılan Kale’li Kore gazileri, duygularını dile getirirken, “Geçtiğimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde ilk kez gazi olduğumuzu hatırladık. Komşularımız, yıllarca gazi olduğumuzu bilmiyordu. Bize gazi olduğumuzu hatırlatan, değer veren Başkanımız İsmail Yarımca’ya çok teşekkür ederiz” dediler.

Ziyaretin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar, Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya gaziler adına hediyesini sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı