REKLAMI GEÇ

100 bin öğrenci sevinecek

100 bin öğrenci sevinecek

Denizli Belediyesi, çocukları spora yönlendirmek amacıyla etkinliklerini sürdürüyor. Belediye bu kez 100 bin öğrenciye 100 bin eşofman ve tişört dağıtacak.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2007 Çarşamba, 00:00

Kent merkezindeki ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitim gören 100 bin öğrenci, bu yaz tatilinde Denizli Belediyesi’nin dağıtacağı üzerinde ‘Denizli’yi Seviyorum’ yazılı tişört ve eşofman takımıyla spor yapacak. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, bu yaz tatiline başlarken ilk ve orta öğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere sürpriz hazırladıklarını söyledi. Denizli Belediyesi sınırları içindeki okullarda öğrenim gören 100 bin öğrenciye, üzerinde ‘Denizli’yi Seviyorum’ yazılı tişört ile eşofman ve forma dağıtılacağını ifade eden başkan Zeybekci, ‘Bu yıl eğitim yılı başlarken ilköğretim okullarına yeni başlayan öğrencilerimize önlük ve yaka dağıttık. Eğitim yılı bitiminde ise tişört, eşofman ve forma dağıtacağız’ dedi.

Denizli Belediyesi, 2005-2006 öğretim yılında ilköğretimdeki 60 bin öğrenciye üzerinde ‘sigaraya hayır ve Alo İtfaiye 110’ yazılı tişörtler dağıttı. 80 bin öğrenciye ise yazın tatilde okumaları amacıyla tamamı Türk yazarlardan oluşan hikaye kitabı verildi.. Bu eğitim döneminde de ilköğretime yeni başlayan 7 bin minik öğrenciye yaka hediye edildi. Belediye, çocukların ve gençlerin sağlıklı ortamlarda spor yapması ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşması amacıyla 55 mahalleye 62 basketbol – voleybol sahası yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı