REKLAMI GEÇ

2 park 2 sentetik çim saha

2 park 2 sentetik çim saha

Denizli Belediyesi’nin yapımını tamamladığı 2 park ve 2 sentetik çim saha hizmete sunuldu.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2014 Salı, 09:55

Denizli Belediyesi, son olarak 2 park ve 2 sentetik çim sahayı daha faaliyete geçirdi. Sentetik Çim sahaların ve parkların kapısı, spor yaparak sağlıklı yaşamak isteyen herkese açık olacak.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 1200 Evler Halı Saha, Ali Marım Bulvarı Halı Saha ve Tenis Kortu ile Gümüçay Deresi Parkı ve Meska parklarının açılışını yaptı.
denizli-belediye-cim-saha-acilis-ic-2

Başkan Zolan ve beraberindekiler, açılışlara 1200 Evler Halı Saha Tesisi’nden başladı. Açılışlara vatandaşların ve gençlerin ilgisi oldukça yoğundu. Öyle ki vatandaşlar, Başkan Zolan’la fotoğraf çektirerek açılış gününü ölümsüzleştirdiler. Açılışın ardından gençlerle futbol oynayan Başkan Zolan, açılışını yaptığı sentetik çim sahanın da ilk golünü kendisi kaydetti.

SİZLERLE BİRLİKTE EL ELE VERDİK
Açılışı gerçekleştirilen spor alanları ve parkların Denizli halkına hayırlı olmasını temenni eden Başkan Zolan, “Bizlere göstermiş olduğunuz coşkudan dolayı sizlere tek tek teşekkür ediyorum. Bugün sizlerle buluşmak istedik, çünkü gece gündüz, sabah akşam yılın 365 günü sizlerle bir araya geleceğiz dedik.
denizli-belediye-cim-saha-acilis-ic

10 yıl öncesine dönüp baktığımızda bu ilkemizi tam anlamıyla yerine getirdiğimizi görüyoruz. 10 yılda Denizli’yi baştan aşağıya yeniledik, spor yapmak isteyen herkese de şehrin dört bir tarafında spor alanları ve parklar oluşturduk. Gece gündüz gayret ettik. Sizlerle birlikte el ele verdik. Denizlimizi baştan aşağı yeniledik” dedi.

DAHA İYİYE, DAHA GÜZELE BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ
Bugünün dünden daha iyi olduğunun altını çizen Başkan Zolan, yarının da bugünden daha iyi ve güzel olacağına dikkati çekti. Başkan Zolan, “Denizlimizi size yakışır hale getirdik. Çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz, büyüklerimiz için birçok projelere imza attık. İnşallah Denizlimiz bu güzelliklerle daha iyiye daha güzele gidecektir.

denizli-belediye-cim-saha-acilis-ic-1

Bugün dünden daha iyiyiz. İnşallah yarınlarımız da bugünlerimizden daha iyi olacaktır. Biz sizlerin daha güzeli ve daha iyiyi hak ettiğinizi biliyoruz. İnşallah büyükşehirle beraber daha iyilere kavuşacağız. Tüm güzellikleri birlikte kol kola gönül gönüle yapmanın gayreti içinde olacağız. Bu tesislerimizin herkese hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı